Politik är frågor utan svar?

Sverigedemokraterna är i riksdagen. Dom har fått mer än fyra procent av vårt svenska röstberättigade folks röster, fan det är så det. Gillar ni inte demokrati så kan ni flytta till Vitryssland eller någon annanstans där "diktatur" existerar. Jag har alltid fått lära mig att respektera människors åsikter, men måste inte dela åsikterna, men att respektera det någon annan tycker är grundtankarna i demokratin. Att demonstrera för att ett parti, som med största sannolikhet kommer att få ytterst lite att säga till om, har kommit in i The Riksdag är så överdrivet, tycker jag. Förhållandevis låg demoratisk halt i det handlandet.

Har skrivit en halv a4-sida på min roman nu. Jag har börjat! Känns faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra. Antar att det är positiv, men antar också att det är lite sent att tänka positivt nu. I en värld där jag sitter ensam i ett farligt bibliotek och väntar på att engelskalektionen ska krama ur några centiliter livslust ur mitt ångestfyllda liv. Jag ska dessutom hålla ett tal/muntlig presentation (oral presentation). Silverstein är Scremo? Nevermind, det är SD:s fel.

Det jag visat dig är inte hundra procent sant, det tror jag ingenting är. Men jag lovar dig, du betyder mer och mer för mig för varje dag. Jag har blivit skadad. Jag har förlorat förut. Men jag ska visa dig vad som verkligen betyder något.

"Hemligheten i människotillvaron består inte enbart i att leva utan också i att ha något att leva för"

Påriktigt?

RSS 2.0