Anti-jul

O-helga natt. Betyder det typ motsatsen till helga natt då? "Icke-helga natt". I sådana fall så är det ju o-jul. Vacker låt, som kan tolkas sönder av en smådragen cptrött dalslänning halv tolv på julaftonskvällen. Stark människa som skrev den säkert, inte en aning om vem det var, men lär ju tjäna storkovan nu i dessa tider. Ojuste i O-juletider.

Avsaknad av snarkningar vittnar i alla fall om att något. Klockan är inte så mycket som den brukar vara när jag skriver i bloggen, som förrästen inte varit uppdaterad då ganska länge. Anledningen orkar jag inte ens skriva (jag vet den inte).

Sjukt att många stadsbor är långt mer insnöade än de flesta på landsbygden. På ett annat vis bara.

Fixade twitter idag. Kände mig lite som en knarkare som ville börja med någon annan jävla drog i hopp om att denna ska kunna få ett slut på den skit man är så långt nere i att man inte vet sitt namn längre. Den andra drogen (skiten) är facebook, för dom som inte fattade det. Nja. Missbruk vet jag inte om det är tal om, men något känns lite fel när man på julafton sitter och stirrar in i 'världens bredaste nät's vanligaste sida, helt utan anledning. Bara för att man är van vid det, typ.

"Det är bara jul en gång om året, och det är mer än nog"

Påriktigt?

RSS 2.0